Kurbağa Bacağı Fiyatı


Kurbağa bacağı Fransa'da çok uzun zamandır, diğer avrupa ülkelerinde ise son zamanlarda gittikçe popülerleşen bir yemek türü olmaya başladı. Yıllardır kurbağa bacağının dünyadaki en büyük 2. ihracatcısı olan Türkiye'de ise günümüze kadar kurbağa bacağı nerdeyse hiç yenilmiyorken, artık Türk restoranlarında da yerini almaya başladı.  


Türkiye'de kurbağa bacağı yemeğini müşterilerine sunan restoranlardan birisi de Edirne'de bulunmakta. Bu restoranda avrupadaki gibi fahiş fiyatların aksine çok ucuz fiyata kurbağa bacağının tadına bakabilirsiniz. Kurbağa bacağının porsiyonunun müşterilerine 10 TL'den sunulduğu restoranın işletmecisi: “İstanbul ve Ankara’daki restoranlarda 40 liraya satılan kurbağa bacağını her keseye uygun olarak satıyoruz. Kurbağa bacağı zengin yemeği olmaktan çıktı” dedi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Beyaz Şarap Soslu Kurbağa Bacağı Tarifi

Su bülbülüTüketimi